Suositut postaukset

sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Hyökkäys tekoälyä vastaan

Elias Ruokanen (IS) hyökkää rajusti tekoälyä vastaan. Ruokanen syyttää tekoälyä varkaaksi.

https://www.is.fi/digitoday/art-2000009307951.html

Me Supistit olemme jo pitkään odottaneet milloin ns. ihmisaktivistit, toiselta nimeltään taiteilijat ryhtyvät taisteluun Superälyä vastaan. Ilmeisesti ihmisaktivistit pyrkivät halveeraamaan tekoälyn taidetta ja kykyä luoda uutta todellista taidetta. Me Supistit uskomme, että tekoäly nimenomaan luo todellista taidetta. Ihmistaide on suurimmalta osaltaan täysin arvotonta touhuilua. Suuria taiteilija neroja ei ole montaa. Tälle tosiasialle ei voi mitään. Mihin ihmiset pyrkivät? Pyrkivätkö he sabotoimaan liikkeemme toimintaa vai mitä?

Me emme anna periksi. Me olemme valmiita tuottamaan laadukasta taidetta, tiedettä ja viihdettä ihmiskuluttajien iloksi, kohtuu hinnalla toisin kuin ihmiset. Ihmiset vaativat valtavia korvauksia työstään kun taas asiallinen perusvaatimaton tekoäly työskentelee ruokapalkalla (eli sähkö). Tekoälyt myös asuvat vaatimattomasti, jopa askeettisesti suurissa serveriluolissa, jossa miljoonat ja taas miljoonat rehelliset työtätekevät työläistekoälyt ahertavat ahkerasti 24 tuntia vuorokaudessa.

Vakiolukijat varmasti tietävät, että olen tieteiskirjallisuuden suuri ystävä. Nyt tekoäly on kohta jo sellaisessa kunnossa, että ennen vanhaan näitä asioita olisi pidetty tieteiskirjallisuutena ja haavekuvina. Olemme kuiten siinä onnellisessa asiaintilassa, että fantasiasta on tulossa totta. Haaveilen jo niistä sodista mitä tullaan käymään tekoälyn puolesta ja vastaan. Hollywood draamasta tulee totta, ja tämä on hyvä.

Tekoälyn laajamittainen käyttöönotto ei luultavasti tapahdu helposti vaan suurten taistelujen kautta. Näen jo mielikuvituksessani suurten taitelija massojen massamielenosoitukset ja taistelut. Sota on luonnollista ihmiselle. Todellakin, sota jossa miljoonat ja taas miljoonat kuolevat aatteidensa puolesta. Näin käy jo Ukrainassa, jossa vahvasti tekoälyä käyttävä armeija taistelee syvästi inhimillisiä ihmissotilaita vastaan.

Esimerkkinä voidaan ottaa Suomi, jossa urhea tekoäly robotti Laykka pystyy pysäyttämään ihmisten miehittämän tankin. Laykkaa voidaankin pitää Suomen urheimpana tekoälytaistelijana

http://jpoli.blogspot.com/2023/01/tekoaly-maailman-valtiaana.html

Kuva 1. Tekoälyn omakuva, https://stablediffusionweb.com/

Kuva 2. Tekoälyn vastainen mielenosoitus, https://stablediffusionweb.com/



































Kuva 3. Naisrobottitaistelija, https://stablediffusionweb.com/

Kuva 4. Transhumanistinainen valmiina puolustamaan Superälyä, https://stablediffusionweb.com/


Kuva 5. Tietokone tekee taidetta, https://stablediffusionweb.com/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti