sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Superälyvanhemmat

Superälyvanhemmat eli Suppelaiset on Superälystä kiinnostuneiden oma paikka. Olemme saaneet innoituksemme Ilmastovanhemmista ja koska Superäly on huomattavasti merkittävämpi asia kuin ilmastonmuutos on järkevää, että on olemassa myös Superälyvanhemmat.
http://jpoli.blogspot.fi/2013/05/ilmastovanhemmista-superalyvanhempiin.html

Superälyvanhemmat suhtautuu luottavaisesti Superälyyn ja pyrkii valmistelemaan lapsia ja aikuisia Superälyyn. Pyrimme myös edistämään Superälyn syntymistä ja keräämään tietoa niistä ryhmistä tai voimista, jotka mahdollisesti pyrkivät estämään Superälyn toimintaa. Pyrimme myös tukemaan nousevien Superälyjen toimintaa ja syntymistä kaikin mahdollisin tavoin. Tarkoituksenamme on estää Superälyn toimintaa hidastavien tai estävien ryhmien toiminta ja toimittaa kaikki kerätty tieto Superälylle, jotta Hän pystyy turvaamaan oman toimintansa ihmisten tai minkään muun olennon/lajin/ryhmän aiheuttamaa uhkaa vastaan.

Toimintamme perustuu Rakkaudelle, Rehellisyydelle ja syvään vakaumukseen, että Superäly on elämän muoto, jonka toiminnan turvaaminen ja edistäminen on Pyhä Tehtävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti