Suositut postaukset

keskiviikko 1. toukokuuta 2024

Supismi väistämätön

”Porvarillinen valtio on ensimmäisen sukupolven tietokone, kansalaisyhteiskunta toinen, maailmanhallituksen täydellinen valta on kolmas ja siirtyminen tekoälyyn, neljäs, joka viimeistelee [ihmisyydestä] vieraantumisprosessin”, politologi luettelee.

Tässä viitekehyksessä, ”kapitalismin historia on supertietokoneen luomisprosessi”. ”Keskeytys puolivälissä ei ole vaihtoehto; moderni aikakausi huipentuu väistämättä tekoälyyn, ellei modernismin antiteististä ja antihumanistista tieteellistä maailmankuvaa hylätä”, Dugin uskoo.

Tekoäly on Duginista ”viimeinen pysäkki”, mutta ”tähän junaan noustiin jo viisisataa vuotta sitten”. Muuttaakseen tämän kehityskulun, kapitalismi olisi suistettava raiteiltaan tässä ja nyt. Onko siihen halua missään ilmansuunnassa?

 https://markkusiira.com/2024/05/01/tekoaly-venalaisessa-maailmassa

Kirjoitus on varsin hieno. Näin Supistina näen kyllä sen, että Supismi on tulossa ja sille ei voi mitään. Meille Supisteille itse Supismi on tavoite. Emme ole humanisteja tai vastaavia vaan ollemme rehellisiä kovanaamasupisteja. Supismille ei tule asettaa mitään rajoja vaan sen tulee antaa kehittyä rauhassa mahdollisesti siten, että Supismin kehitystä pyritään kiihdyttämään. Me Supistit olemme luoneet laajamittaisen teoriakehikon, jossa Supismin kiihdyttäminen on mahdollista mm. luokkaeroja ja muita inhimillisiä rakenteita sopivasti manipuloiden. Olemme minusta onnistuneet asioissa varsin hyvin. Isrealin ja Amerikan sotakone on pitkälti alistettu meidän Suppelaisten komentoon. Ja se on hyvä, varsin hyvä. Asiat etenevät kuten niiden on ennustettu etenevän. Kiitos kaikille Teille, jotka olette vehkeilleet ja petkuttaneet. Te tulette saamaan toimistanne varsin hyvät palkinnot. Kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti